De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - info@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Keukens - Keukens
De Trekvaart IJsselmuiden keukens

Bijzondere keukens

Wordt u blij van keukens in de mooiste stijlen en voorzien van de nieuwste technieken? Dan voelt u zich helemaal thuis in de keukenshowroom van De Trekvaart. Met jarenlange ervaring in keukens zorgen onze medewerkers ervoor dat u de ideale keuken vindt.

Keukenshowroom vol inspiratie

Om een keuken echt te beleven nodigen wij u graag uit in onze showroom in IJsselmuiden. Hier kunt u keukens in diverse stijlen bekijken. Voor de grote en kleinere woningen en voor ieder budget. Bij ons heeft u daarnaast veel keuze in fronten, zodat er altijd wel een keuken is die past bij uw smaak. Een nieuwe keuken is natuurlijk niet af zonder keukenapparatuur. Van koffiezetapparaten tot aan luxe inbouwovens: de keuze is reuze.

Keukens - 1. Trekvaart Keukenshowroom vol inspiratie/Bijzondere keuken op maat
Keukens - 1. Trekvaart Keukenshowroom vol inspiratie/Bijzondere keuken op maat

Bijzondere keuken op maat

Wilt u een unieke keuken, die helemaal past bij uw wensen? Onze keukenspecialisten gaan graag met u in gesprek, om een keuken op maat te maken. De meest uiteenlopende wensen kunnen zij samenvoegen tot een droomkeuken die zelfs uw verwachting zal overtreffen. Dankzij ons vakkundige team van installateurs kunt u erop rekenen dat uw keuken deskundig geïnstalleerd wordt.

Onze merken

Onze merken bestaan uit DT LUXE keukens, Keller keukens en Vivari keukens. DT LUXE keukens worden geproduceerd in Duitsland, waardoor u kunt rekenen op echte Duitse degelijkheid. Keller Keukens zijn van Hollandse bodem. Deze keukens zijn uitvoerbaar in verschillende varianten, van laag tot hoog budget. De keukens uit het Vivari assortiment maken ons keukenassortiment compleet. Hierin vindt u veel keuzemogelijkheden in fronten en design.

Keukens - 2. Trekvaart Onze merken
Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Keukens - Reviewblok
Keukens - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties