De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - info@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Wandtegels met minimaal reliëf wit rechthoekig
De Trekvaart in IJsselmuiden

Wand- en vloertegels

Met wand- en vloertegels krijgt uw woning karakter. In onze showroom in IJsselmuiden vindt u een groot aanbod tegels in de trends van nu. Wat dacht u van een visgraatmotief, of sfeervolle patchworktegels? Wat uw stijl ook is, bij De Trekvaart vindt u gegarandeerd uw ideale tegels.

Tegels - 1. Trekvaart 800m2 tegels in onze showroom

800 m2 tegels in onze showroom

In de wijde omgeving van IJsselmuiden vindt u geen grotere collectie tegels dan bij De Trekvaart. Op zo’n 800 vierkante meter kunt u kiezen uit meer dan 2.000 soorten vloer- en wandtegels. Opvallende tegeldessins, natuurstenen tegels en patchworktegels die uw woning karakter geven. Ook zijn onze tegels verwerkt in onze badkamer- en keukenopstellingen, zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden voor uw interieur.

Eigen tegelzetters

De meerwaarde die wij u bieden gaat veel verder dan het uitzoeken van de juiste tegels. Wij ontwerpen graag voor u een geheel tegelconcept om juist uw badkamer, gang of keuken een uniek karakter te geven. Daarnaast heeft De Trekvaart deskundige tegelzetters in eigen huis. Zo kunnen wij u garanderen dat uw nieuwe tegels met precisie gelegd worden. Zeker de huidige tegeltrends vragen om ervaring en vakkennis. Denk aan XXL-tegels, dunne voegen en bijzondere tegelpatronen. Wilt u uw tegelwoonvloer combineren met vloerverwarming? Ook dat is mogelijk!

Tegels in houtlook voor warme en luxe uitstraling
Tegels - 2. Trekvaart Eigen tegelzetters /Onze tegelmerken

Onze tegelmerken

U vindt bij ons tegels van bekende merken als Sphinx, Moov, Villeroy & Boch, Tagina, Castello, I-beton, Atlas Concorde en Ceramic Visions. Ook de tegels uit het Baden+ Mix & Match assortiment zijn in onze collectie te vinden. In deze collectie zijn alle kleuren en materialen van nu opgenomen. Denk aan mooie betonkleuren, marmerstructuren en warme wittinten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in IJsselmuiden om u te helpen bij het vinden van uw ideale tegels.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties