De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - verkoop@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Wandtegels met minimaal reliëf wit rechthoekig Wandtegels met minimaal reliëf wit rechthoekig
De Trekvaart in IJsselmuiden

Wand- en vloertegels

Met wand- en vloertegels krijgt je woning karakter. In onze showroom in IJsselmuiden vind je een groot aanbod tegels in de trends van nu. Wat dacht je van een visgraatmotief, of sfeervolle patchworktegels? Wat je stijl ook is, bij De Trekvaart vind je gegarandeerd je ideale tegels.

Tegels - 1. Trekvaart 800m2 tegels in onze showroom

800 m2 tegels in onze showroom

In de wijde omgeving van IJsselmuiden vind je geen grotere collectie tegels dan bij De Trekvaart. Op zo’n 800 vierkante meter kun je kiezen uit meer dan 2.000 soorten vloer- en wandtegels. Opvallende tegeldessins, natuurstenen tegels en patchworktegels die je woning karakter geven. Ook zijn onze tegels verwerkt in onze badkamer- en keukenopstellingen, zodat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden voor je interieur.

Eigen tegelzetters

De meerwaarde die wij je bieden gaat veel verder dan het uitzoeken van de juiste tegels. Wij ontwerpen graag voor je een geheel tegelconcept om juist jouw badkamer, gang of keuken een uniek karakter te geven. Daarnaast heeft De Trekvaart deskundige tegelzetters in eigen huis. Zo kunnen wij je garanderen dat je nieuwe tegels met precisie gelegd worden. In IJsselmuiden, Kampen, Zwolle en de wijde omgeving. Zeker de huidige tegeltrends vragen om ervaring en vakkennis. Denk aan XXL-tegels, dunne voegen en bijzondere tegelpatronen. Wil je jouw tegelwoonvloer combineren met vloerverwarming? Ook dat is mogelijk!

Tegels in houtlook voor warme en luxe uitstraling
Tegels - 2. Trekvaart Eigen tegelzetters /Onze tegelmerken

Onze tegelmerken

Je vindt bij ons tegels van bekende merken als Moov, Tagina, Castello, I-beton, Atlas Concorde en Ceramic Visions. Ook de tegels uit het Baden+ Mix & Match assortiment zijn in onze collectie te vinden. In deze collectie zijn alle kleuren en materialen van nu opgenomen. Denk aan mooie betonkleuren, marmerstructuren en warme wittinten. We nodigen je graag uit in onze showroom in IJsselmuiden om je te helpen bij het vinden van de ideale tegels.

Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in IJsselmuiden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief