De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - verkoop@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Primabad Get Up
Primabad Get Up - Primabad Get Up Primabad Get Up - Primabad Get Up
Creëer jouw droommeubel

Primabad Get Up

Het merendeel van de huizenbezitters in Nederland heeft een kleine badkamer. Toch kan een compacte badkamer heel compleet zijn. Het Primabad Get Up badkamermeubel is de perfecte oplossing voor een kleine badkamer, waar veel opbergruimte gewenst is.

Primabad Get Up - 1. Primabad badkamermeubel voor iedere kleine badkamer

Badkamermeubel voor iedere kleine badkamer

Het meubel is verkrijgbaar vanaf een diepte van 40 cm met twee diepe lades. Het meubel is verkrijgbaar in de volgende breedtematen: 60 cm t/m 120 cm. Je kunt het meubel naar eigen wens combineren met een hoge kast, maar zelfs zonder deze extra optie biedt dit meubel genoeg opbergruimte.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels in IJsselmuiden voor meer informatie en laat je verrassen!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Primabad Get Up meubel mogelijkheden

De wastafelkasten zijn zowel met greep als greeploos leverbaar. De luxe laden zijn voorzien van geruisloze zelfsluiting die ervoor zorgt dat je de laden met een lichte beweging kunt openen en sluiten. Combineer de wastafelkasten met een keramisch- of kunstmarmeren wastafelblad.

Primabad Get Up - 2. Primabad badkamermeubel aankleden
Primabad Get Up - 2. Primabad badkamermeubel aankleden

Advies voor de kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer en wil je de ruimte zo compleet mogelijk maken? Jouw badkameradviseur helpt je graag met een slim badkamerontwerp, waarbij de aanwezige ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op.

PRIMABAD COLLECTIE
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief