De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - info@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in IJsselmuiden

De Trekvaart

De Trekvaart is uw vertrouwde adres voor keukens, tegels en sanitair in IJsselmuiden. In onze grote showroom vindt u volop keuze in sanitair, tegels en complete keukens. Wij luisteren graag naar uw wensen, om een persoonlijk en uniek ontwerp te maken. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw wens in vervulling gaat.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Trekvaart Stijlvolle showroom voor uw badkamer en keuken

Stijlvolle showroom voor uw badkamer en keuken

Verdeeld over twee verdiepingen vindt u alles voor uw nieuwe badkamer of keuken. In ongeveer dertig badkameropstelling kunt u inspiratie opdoen voor indelingen, stijlen, trends en materialen. U vindt bij ons prachtige merken, zoals Villeroy & Boch, Sunshower, Grohe en vele andere. Daarnaast zijn wij lid van Baden+, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ook kunnen wij u zo de perfecte kwaliteit bieden, voor de juiste prijs.

Maak een afspraak

Ons team

Herman Italiaander startte in 1979 met het bedrijf vanuit zijn liefde en passie voor materialen om de mooiste keukens en badkamers te realiseren. Het krachtige team dat opgeleid is door Herman, gaat nu verder met zijn missie. Onder aansturing van Willemien Italiaander helpen onze ervaren badkamer- en keukenadviseurs u bij het vinden van uw droombadkamer of keuken. Ook hebben we ons eigen montageteam, zodat we het gehele traject van ontwerp tot installatie uit handen kunnen nemen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal in alles wat wij doen.  

Samen zorgen we ervoor dat u blijvend kunt genieten van uw droombadkamer of keuken.

Keukens

De keuken is een echte leefruimte, waar u veel tijd besteed. Daarom moet de keuken niet alleen mooi zijn, maar ook bouwtechnisch goed in elkaar zitten. Onze keukenshowroom is recent vernieuwd met prachtige complete keukenopstellingen. Volgens de laatste trends en toepasbaar voor ieder budget. Onze keukens kenmerken zich door kwaliteit en design en zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Liever een op maat gemaakte keuken? Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

LEES MEER

Over ons - 4. Trekvaart Specialiteitenblok
Over ons - 4. Trekvaart Specialiteitenblok

Tegels

In onze badkamer- en keukenopstellingen zijn prachtige tegels en woonvloeren verwerkt. Zo krijgt u gelijk een goed beeld van de mogelijkheden bij u thuis. Ook hebben wij een grote tegelafdeling, waar tegels in allerlei formaten, materialen en designs zijn opgenomen. Onze tegelcollectie bevat veel bekende merken, zoals Sphinx, Tagina, Castello en Ceramic-visions. Onze specialisten vertellen u graag meer over de kenmerken van onze tegels en de vele voordelen.

LEES MEER

Kom je ons team versterken?

Bij De Trekvaart in IJsselmuiden zijn op zoek naar een ervaren sanitair- en/of  keukenverkoper. Een uitdagende en afwisselende functie waarin zelfstandigheid en collegialiteit voorop staan. Ben jij een resultaatgerichte teamspeler en weet je alles over sanitair en/of keukens? Dan zijn we op zoek naar jou!

LEES MEER

Over ons - 5. Vacature ervaren sanitair- en/of keukenverkoper
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties