De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - verkoop@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in IJsselmuiden

De Trekvaart

De Trekvaart is het vertrouwde adres voor keukens, tegels en sanitair in IJsselmuiden. In onze grote showroom vind je volop keuze in sanitair, tegels en complete keukens. We luisteren graag naar je wensen, om een persoonlijk en uniek ontwerp te maken. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat je wens in vervulling gaat.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Trekvaart Stijlvolle showroom voor je badkamer en keuken

Stijlvolle showroom voor je badkamer en keuken

Verdeeld over twee verdiepingen vind je alles voor je nieuwe badkamer of keuken. In ongeveer dertig badkameropstelling kun je inspiratie opdoen voor indelingen, stijlen, trends en materialen. Je vindt bij ons prachtige merken, zoals Villeroy & Boch, Sunshower, Grohe en vele andere. Daarnaast zijn we lid van Baden+, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Ook kunnen we je zo de perfecte kwaliteit bieden, voor de juiste prijs.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Herman Italiaander startte in 1979 met het bedrijf vanuit zijn liefde en passie voor materialen om de mooiste keukens en badkamers te realiseren. Het krachtige team dat opgeleid is door Herman, gaat nu verder met zijn missie. Onder aansturing van Willemien Italiaander helpen onze ervaren badkamer- en keukenadviseurs je bij het vinden van je droombadkamer of keuken in IJsselmuiden, Kampen en de wijde omgeving. Ook hebben we ons eigen montageteam, zodat we het gehele traject van ontwerp tot installatie uit handen kunnen nemen. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen.  

Samen zorgen we ervoor dat je blijvend kunt genieten van je droombadkamer of keuken.

Keukens

De keuken is een echte leefruimte, waar je veel tijd besteed. Daarom moet de keuken niet alleen mooi zijn, maar ook bouwtechnisch goed in elkaar zitten. Onze keukenshowroom is recent vernieuwd met prachtige complete keukenopstellingen. Volgens de laatste trends en toepasbaar voor ieder budget. Onze keukens kenmerken zich door kwaliteit en design en zijn in diverse stijlen verkrijgbaar. Liever een op maat gemaakte keuken? Kom gerust langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

LEES MEER

Over ons - 4. Trekvaart Specialiteitenblok
Over ons - 4. Trekvaart Specialiteitenblok

Tegels

In onze badkamer- en keukenopstellingen zijn prachtige tegels en woonvloeren verwerkt. Zo krijg je gelijk een goed beeld van de mogelijkheden bij je thuis. Ook hebben we een grote tegelafdeling, waar tegels in allerlei formaten, materialen en designs zijn opgenomen. Onze tegelcollectie bevat veel bekende merken, zoals Tagina, Castello en Ceramic-visions. Onze specialisten vertellen je graag meer over de kenmerken van onze tegels en de vele voordelen.

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in IJsselmuiden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief