De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - info@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Sunshower Solo
Sunshower Solo - Sunshower Solo
Een luxe aanvulling op je badkamer

Sunshower Solo

De Sunshower Solo is een luxe aanvulling op je badkamer. Dit full body model biedt je de weldadige warmte en ontspanning van infraroodlicht. Zonder ingrijpende verbouwing kun je deze Sunshower in de hoek van vrijwel elke doucheruimte laten monteren. De Sunshower Solo is namelijk een opbouwmodel.

Sunshower Solo - 1. Sunshower Solo design

Sunshower Solo design 

De Sunshower solo is een elegante verschijning in je badkamer. Het apparaat is voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een stijlvol aluminium frame. De royale afmetingen (124 x 20 x 18 cm) zorgen ervoor dat je van top tot teen kunt genieten van de infraroodfunctie. Met een Sunshower creëer je een unieke spa-beleving in de badkamer. Genieten van een douche, terwijl je hele lichaam verwarmd wordt. Wie wil dat nou niet?

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels in IJsselmuiden voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak

Hoe werkt de Sunshower Solo?

Je kunt de Sunshower eenvoudig bedienen met een gebruiksvriendelijk touchscreen. Met een druk op de knop gaat het apparaat aan. Je kunt zelf de sessieduur instellen met een maximum van tien minuten. Nadat de sessie afgelopen is, koelt de Sunshower in vier minuten af.

Sunshower Solo - 2. Sunshower de werking van Solo
Sunshower Solo - 2. Sunshower de werking van Solo

Heb je regelmatig stijve spieren of wil je extra goed voor je lichaam zorgen? Twijfel dan niet over de Sunshower. De infraroodlampen van Sunshower werken met korte golfstraling, vergelijkbaar met natuurlijk zonlicht. Je krijgt naast een heerlijk ontspannend gevoel een verbeterde doorbloeding, waardoor klachten verminderen.

SUNSHOWER COLLECTIE
 

Sunshower Combi

 

Sunshower Deluxe

 

Sunshower Pure

 

Sunshower

 

Sunshower Duo

Sunshower Solo - Reviewblok
Sunshower Solo - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties