De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - info@trekvaart.nl
Aangesloten bij
Sunshower Duo
Sunshower Duo - Sunshower Duo
Sunshower indelen naar wens

Sunshower Duo

De Sunshower Duo bestaat uit twee losse infraroodlampen. Uw nek, rug of benen verwarmen? U bepaalt zelf op welke delen van uw lichaam u de heerlijke, ontspannende warmte van het infraroodlicht voelt.

Sunshower Duo - 1. Sunshower Duo naar wens inrichten

Sunshower Duo naar wens inrichten

De Sunshower Duo bestaat uit twee compacte, inbouw infraroodlampen. Eén lamp van 1000 watt voor bijvoorbeeld de behandeling van uw rug en één van 500 watt voor uw benen. De twee infrarooddelen kunt u los van elkaar laten inbouwen. U kunt ze boven elkaar plaatsen, of een van de lampen in een comfortabel zitje verwerken.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels in IJsselmuiden voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Hoe werkt de Sunshower Duo?

U kunt het systeem door middel van een intuïtief touchscreen gemakkelijk aanzetten en de gewenste sessieduur instellen. Een sessie kan maximaal tien minuten duren. De ingebouwde timer houdt de tijd in de gaten. Nadat de sessie afgelopen is, koelt de Sunshower Duo in vier minuten af.

Sunshower Duo - 2. Sunshower de werking van Duo
Sunshower Duo - 2. Sunshower de werking van Duo

Combineer met een stoomcabine

De Sunshower Duo kunt u combineren met een stoomcabine om zo een echte wellnessruimte van uw badkamer te maken. Uw Baden+ badkamerspecialist maakt graag een vrijblijvend badkamerontwerp. Dit 3D ontwerp kan volledig aangepast worden aan uw wensen. Zo kunt u zien of de Sunshower Duo past in uw badkamer.

SUNSHOWER COLLECTIE
 

Sunshower Combi

 

Sunshower Deluxe

 

Sunshower Pure

 

Sunshower Solo

 

Sunshower

Sunshower Duo - Reviewblok
Sunshower Duo - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties