De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
De Trekvaart Keukens Sanitair en Tegels
Veldoven 3
8271 RT IJsselmuiden
038 331 2802 - verkoop@trekvaart.nl
Aangesloten bij
De Trekvaart sanitairwinkel nabij Kampen De Trekvaart badkamerwinkel nabij Kampen

Badkamers Kampen

Wat geeft jou een thuisgevoel in de badkamer? Is het de stijl die helemaal bij je past? Of is het dat fijne ligbad waarin je de dag ontspannen afsluit? Bij De Trekvaart maken we een badkamer in Kampen en omgeving waar je in thuis kan komen. Wat je stijl, budget of wens ook is.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Kampen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van unieke badkamers in Kampen en omgeving. Moderne badkamers, comfort badkamers, industrieel of Scandinavisch; vrijwel alles is mogelijk. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen en eisen voor je nieuwe badkamer. Vervolgens gaat onze ontwerper aan de slag met een uniek ontwerp. Helemaal tevreden? Dan zorgt ons montageteam ervoor dat je snel kunt thuiskomen in je gloednieuwe badkamer.

Bekijk complete badkamers

Stoere badkamer met betonlook in Kampen
Pand De Trekvaart in IJsselmuiden

Badkamerwinkel nabij Kampen

Wil je alvast inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer? Kom langs in onze badkamerwinkel in IJsselmuiden, nabij Kampen. Verdeeld over twee verdiepingen vind je diverse badkameropstellingen, wand- en vloertegels en complete keukens. Ook kun je de nieuwste trends op badkamergebied ontdekken. Natuurlijk laten onze adviseurs je graag de mogelijkheden zien en kunnen zij al je vragen beantwoorden.

Wist je dat onze badkamerwinkel nabij Kampen al sinds 1979 bestaat? Lees meer over ons

Bij De Trekvaart maken we een badkamer in Kampen en omgeving waar je in thuis kan komen.

Groot assortiment sanitair

Jouw badkamer is natuurlijk niet compleet zonder sanitair. Een ligbad of fijne douche, kranen, meubels, verwarming.. en wat dacht je van een luxe infraroodpaneel of automatische verlichting? In onze sanitair collectie vind je producten in alle stijlen, kleuren en maten. Natuurlijk voor elk budget. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem alvast een kijkje in onze collectie of kom langs in onze sanitairwinkel nabij Kampen.

Bekijk onze collectie

Badkamer Kampen en omgeving
Tegels Kampen

Tegels

Met vloer- en wandtegels leggen wij letterlijk de basis van je badkamer. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, stijlvol en zo divers. Trendy visgraat of patchwork, stoere XXL-tegels of sfeervol mozaïek; voor welke tegels kies jij? In onze tegelshowroom nabij Kampen kun je op 800 m2 wel 2.000 vloer- en wandtegels bekijken. We hebben ze ook verwerkt in onze badkamer- en keukenopstellingen, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Lees meer

Keukens Kampen

Naast tegels en badkamers zijn we jouw vertrouwde keukenspecialist. We ontwerpen en bouwen keukens in Kampen en omgeving. Keukens die er mooi uitzien, maar ook bouwtechnisch goed in elkaar steken. We werken namelijk met een eigen montageteam, dat jarenlange ervaring heeft. Je kunt een complete keuken aanschaffen, maar een maatwerk keuken is ook mogelijk. Kom je binnenkort langs in de showroom? Dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer over onze keukens

Keukens Kampen
Badkamerontwerp Kampen afspraak

Bezoek onze sanitairwinkel nabij Kampen

Ons enthousiaste team ontvangt je graag in onze sanitairwinkel nabij Kampen. Als je door de verschillende badkamer- en keukenopstellingen loopt ontdek je pas echt wat je aanspreekt. Ook kunnen onze adviseurs met je meekijken en je adviseren over geschikte keuzes. Als je alvast online een afspraak inplant, kunnen we genoeg tijd voor je reserveren. Natuurlijk zorgen we dan ook voor een warme kop koffie bij aankomst.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Kampen - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in IJsselmuiden

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief